Pengarang Jantung Hatiku

Sekali Lagi Ke???No Way!!!!

seriously kali terakhir lin update blog lin ni pada 23/12/2012.hadoii lamo giler tu x update blog lin yg x sberapa ni.skarang ni lin baru masuk form 4 da busy mengalahkan orng yg buat projek 8 juta kau...haha.kalau thun dpan lin x thu la mungkin blog ni bukan stakat berhabuk tp berkarat mungkin yelaa orng busy dgn SPM plk.
ayoyo thun lps bru je rase lps ambik result PMR.thun dpan lg sekali nk kna amek result SPM plk dah.macam mana la nasib blog lin ni bila da msuk thun dpan atau patut ke lin padam je terus blog ni.ye blog yg x brapa nak cantik ni memang dri dulu lg patut dhapuskan.sbb thun dpan kalau x dhapuskan dgantung x bertali la kau blog.muahaha.

sbenarnya lin tkut untuk terima kenyataan yg thun dpan lin da form 5.that mean lin kna lg struggle lebih lg drpd thun lpas.my new target is to get 10A's in my SPM examination.go chaiyok lin.kna lbih fokus untuk subjek pure science.
ok lin rasa stakat ni jela untuk hari ni.tkut tulis panjang lin mula la nk melalut ke lain.haha.lin nk ucapkan happy school holiday untuk pelajar2 d seluruh Malaysia.kerja skola jgn lupa buat nnti ade yg kna berdiri kat luar kls.haha.ASSALAM~~
~baru lepas menamatkan 
peperiksaan pertengahan tahun 
kelmarin~

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016