Pengarang Jantung Hatiku

Macam Mana Result PMR.OK ke??


rase lame plk x update blog yg x sberapa nim.hehe.mungkin ramai yg trtanya2 lin dpt brape result utk PMR lin hari tu bila bce post ni kan.sori bkn x nak ckap lin bleh brape cume lin bleh ckap result tu cemerlang la jgk.hehe.

ramai jgk kawan2 yg tnye x mintak mane2 sekolah kawalan/kluster atau sekolah asrama penuh ke??bg lin,lin memang dah tetap ngan keputusan lin.lin akan stay up je kat sekolah sedia kala lin tu.lin mmng dah tetap dgn keputusan lin utk menjadi seorang plajar yg setia pada yg satu.tp ade jgk yg tnye x nyesal ke??bg lin In Syaa ALLAH tiada penyesalan langsung dalam diri lin.mungkin inilah yg dinamakan takdir...

lin redha je kalau kawan2 lin nk ke sekolah lain.sbb siapa la lin ni nk menghalang kebahagian org lain kan.huhu.lin hanya mampu berdoa utk kawan2 lin agar kejayaan sentiasa menjadi milik kita x kira dmana jua kita brade skali pun.

k la have to stop right now.
ALHAMDULILLAH SYUKUR KE HADRAT ILAHI KERANA DENGAN LIMPAH DAN 
KURNIA-NYA..
 

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Debaran Result PMR Kian Terasa!!!


lame jgk rasenya lin menyepi drpd bidang berbelog nim.ok lin sbenarnya bukan ape cuma pergi rehat2 minda.maklum lah cuti2 cam gini bleh disi dngn hang out bersama rakan2 yg tersayang especially pljr  form 3 mcm lin ni.hai ye lah sbb mane tau thun dpn dah x bley jumpa da kawan2 medan seperjuangan kita.masing2 pergi ke sekolah pilihan masing2.seperti pepatah setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan.ye dop??hahaha :D
 
anyway lin doakan semoga kejayaan milik kita bersama untuk rakan2 seperjuangan lin.semoga kita sama2 mendapat keputusan yg cemerlang dalam Peperiksaan PMR nanti.tp talk about PMR,ramai yg masih konfius tntng bila tarikh keputusan akan keluar.aduu lin bila sebut atau fikir pasal PMR ni konfem rse something dalam hati ni.korang tau2 jela kan.haaa.tp nk buat ape lg kan lin hnya mampu berdoa dan bertawakkal je. 

kalau dtnya brapa target lin mestilah 8A.x lbih x kurang sbb lin ni sekolah kat sekolah harian biase je sbb mase UPSR dulu walaupun got 5A tp x kemana pun.lin ade jgk buat permohonan ke sekolah kawalan tp x bleh.kegagalan permohonan pertama tu memang lin dah tau mungkin ini da suratan takdir yg semua kawan2 lin pergi meninggal lin dsitu terkebil2 tanpa sorang pun lin kenal.itulah nightmare lin masa form 1.lin bleh kate lin reda je...lin sure kalu tnya bekas2 calon PMR yg lain pun mestilah diorang pun nak straight As kan2??

so bila naik form 4 thun dpn lin ambil keputusan untuk kekal je sekolah kat situ walaupun pun lin dpt keputusan yg cemerlang dlm PMR lin.sbb lin ni seorang yg setia pada yg satu tau.(ceh!!terlebih perasaan suda.haha)memang dri awal msuk form 3 lg lin xde niat nak move ke sekolah lain.mungkin lin da sebati sekolah kat situ.oleh kerana itulah lin telah blaja untuk menerima takdir jika kawan2 lin yg lain akan pergi meninggalkan lin sorang2 kat sekolah situ.muaaaa......i will be alone again after kejadian first time nk msuk form 1.lin tertnya akan ke kejadian seperti itu akan berulang lg skali bg diri lin ni :'(

ok rasenya inilah post yg paling panjang lin pernah tulis.kalu bleh lin nk trus menulis lg tp apakan daya terlalu bnyak benda yg lin nk kongsikan tkut nanti korang boring plk.hehe.ye la dgr crita nenek tua ni kan.pot pet pot pet.haha.have to stop here.lin doakan semua pljr2 form 3 yg lain x kira dimana mereka berada semoga kejayaan milik kita bersama.Amin.


Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Happy Holiday

 
 
heihei guys!!lame tul lin x update lin punya new post.lin nk ucapkn happy school holiday kpd semua students2 seluruh malaysia.lin pasti tentu semua ade plan masing2 and mungkin jugak x lupa ade yg dah pergi amik klas tuisyen utk peperiksaan PMR dan SPM bg sesi yg akan datang.mungkin jugak ade yg merancang utk ambik peluang pergi bercuti bg melepaskan tekanan seperti lin yg sudah habis berperang dngn musuh ketat lin iaitu PMR.lin pom baru je balik dr percutian lawatan bersama skola ke cameron dan ipoh dan percutian bersama keluarga ke KL.anyways now lin tgh gedebor sngt bila memikirkan tntng result yg bakal keluar nnti bulan 12 ni.adoii!! mohon doa drpd kalian yg sudi mmbaca post lin ni semoga lin berjaya mendapat straight A's in my PMR.
 

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Lembu Pun Tau Sedih

ok lin igt nk tlis post ni semalam tp xde mood sgt sbb mood raye masih berbaki.hehe.hari ni alhamdulillah punya la lama dup seru mood lin ni akhirnya dtang jgk syang nih.*alahai xkan nak seru hari2 mood oii*.today lin nk citer psal lembu skit ni.haa??lembu?? cam boring je bunyinye.apepun kalu korang rse title ni bunyi mcam boring baik xsah bce muahaha.kalu bce title tu rse mcam plik je.lembu pom tau sdih??yes ade org kate lembu pom tau ajal dorang dah nk smpai.kalu tgk btul2 kat muka lembu mcam dia tgah nangis.TT_TT.rse sdih dan kesian pom ade.rse mcam xnak korban plk lembu tu.sdih sgt2.jdi lin x smpai hati nk ambik gmbr lembu tu sbb lembu tu bkan stakat bsar tp sihat terlajak2  lah.tp tgk sekeliling rmai yg amik gmbr lembu tu.alahai tau la gajet korang tu mhal.nnti lin curi kan bru tau.haha just kiddim.

Anyways hri ni mak lin buat gulai daging dmakan dgn roti.pergh!!! sdap tuu...ptg tu mak lin buat daging goreng berempah*haa korang jaga air liur tu jgn smpai meleleh plk.haha*.adu lin mkan smpai x ingt dunia langsung dah.sdap bebenor.maklum la air tgn mak sape yg x sdap kan??by the way lin xnak la upload gmbar makanan tu.*nanti air liur korang meleleh btul2.jd haru biru plk.*

ok.lin stop sini dlu erk.xnak membebel pnjng2 psal makanan nanti air liur korang x henti2 meleleh.sapa mau jwab.haa?? jawab2..

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

GOODBYE PMR

SELAMAT KEMBALI KEPADA DIRI LIN SENDIRI YANG TELAH SEKIAN LAMA MENYEPI TANPA SEBARANG POST.lame btul lin x update lin punye blog nim.dah berbulan2 lamanye.maklum lah bru lps habis peperangan di medan perang dua minggu lps.haa??peperangan ape tu??sbnarnye peperangan menentang musuh kertas2 PMR 2012.fuuhh....lin bleh ckap peperiksaan PMR thun ni susah skit la tp rsenye xla susah bnyak sngt.haha.anyways alhamdulillah dah rse lega PMR da hbis.bleh la berblog sepuas2nye.hehe
BY THE WAY  lin ade terjumpa satu blog nim yg bleh kira amat berguna jgk la kut untuk bekas2 calon PMR 2012 untuk memeriksa krts soalan peperiksaan diaorang.mungkin ade yg dah thu kut. 
korang bleh la pergi ke blog ni
>>> http://meanshiney.blogspot.com/ <<<
haa....macam mana brapa jwapan yg korang btul??agak2 bleh skor 8 atau 9 A tak??insyaALLAH
lin doakan untuk korang semua semoga kita sama2 mendpt keputusan yg cemerlang...ok la
lin brhenti di sini dulu.xde idea nk karang pnjng2 kang ade yg boring dan mengantuk plk pasni hai maklum
skarang da pkul 1.45 pg.huhu still x dpt nak tdo.nite all.sweet dream.....

                                                                                                                  

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Penatt......



3 minggu sekolah kerja sekolah dah berlambak2.mane x nye thn ni nk pergi berperang plk nanti bln 10 ni.
berperang dngn musuh iaitu dngn PMR.aduii nota dah berbukit2 dah tu x buat lagi.tp ni bkn masuk 3 bln lg skola,bile da masuk 3 bln lagi bergunung2 la kerja skola Lin.huhu :'(

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016