Pengarang Jantung Hatiku

Lembu Pun Tau Sedih

ok lin igt nk tlis post ni semalam tp xde mood sgt sbb mood raye masih berbaki.hehe.hari ni alhamdulillah punya la lama dup seru mood lin ni akhirnya dtang jgk syang nih.*alahai xkan nak seru hari2 mood oii*.today lin nk citer psal lembu skit ni.haa??lembu?? cam boring je bunyinye.apepun kalu korang rse title ni bunyi mcam boring baik xsah bce muahaha.kalu bce title tu rse mcam plik je.lembu pom tau sdih??yes ade org kate lembu pom tau ajal dorang dah nk smpai.kalu tgk btul2 kat muka lembu mcam dia tgah nangis.TT_TT.rse sdih dan kesian pom ade.rse mcam xnak korban plk lembu tu.sdih sgt2.jdi lin x smpai hati nk ambik gmbr lembu tu sbb lembu tu bkan stakat bsar tp sihat terlajak2  lah.tp tgk sekeliling rmai yg amik gmbr lembu tu.alahai tau la gajet korang tu mhal.nnti lin curi kan bru tau.haha just kiddim.

Anyways hri ni mak lin buat gulai daging dmakan dgn roti.pergh!!! sdap tuu...ptg tu mak lin buat daging goreng berempah*haa korang jaga air liur tu jgn smpai meleleh plk.haha*.adu lin mkan smpai x ingt dunia langsung dah.sdap bebenor.maklum la air tgn mak sape yg x sdap kan??by the way lin xnak la upload gmbar makanan tu.*nanti air liur korang meleleh btul2.jd haru biru plk.*

ok.lin stop sini dlu erk.xnak membebel pnjng2 psal makanan nanti air liur korang x henti2 meleleh.sapa mau jwab.haa?? jawab2..

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

GOODBYE PMR

SELAMAT KEMBALI KEPADA DIRI LIN SENDIRI YANG TELAH SEKIAN LAMA MENYEPI TANPA SEBARANG POST.lame btul lin x update lin punye blog nim.dah berbulan2 lamanye.maklum lah bru lps habis peperangan di medan perang dua minggu lps.haa??peperangan ape tu??sbnarnye peperangan menentang musuh kertas2 PMR 2012.fuuhh....lin bleh ckap peperiksaan PMR thun ni susah skit la tp rsenye xla susah bnyak sngt.haha.anyways alhamdulillah dah rse lega PMR da hbis.bleh la berblog sepuas2nye.hehe
BY THE WAY  lin ade terjumpa satu blog nim yg bleh kira amat berguna jgk la kut untuk bekas2 calon PMR 2012 untuk memeriksa krts soalan peperiksaan diaorang.mungkin ade yg dah thu kut. 
korang bleh la pergi ke blog ni
>>> http://meanshiney.blogspot.com/ <<<
haa....macam mana brapa jwapan yg korang btul??agak2 bleh skor 8 atau 9 A tak??insyaALLAH
lin doakan untuk korang semua semoga kita sama2 mendpt keputusan yg cemerlang...ok la
lin brhenti di sini dulu.xde idea nk karang pnjng2 kang ade yg boring dan mengantuk plk pasni hai maklum
skarang da pkul 1.45 pg.huhu still x dpt nak tdo.nite all.sweet dream.....

                                                                                                                  

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016