Pengarang Jantung Hatiku

New Year Coming(2012)

 
 
2012.cakap pasal 2012 mesti korang ade azam tersendiri yelah sbb dah masuk tahun baru.tahun ni jgk lin
akan pergi ke medan perang.haha.x de la sebenarnya maksud lin,lin akan masuk dewan peperiksaan tahun ni.
 nk ambik peperiksaan PMR.salah satu peperiksaan yang paling penting dalam hidup semua orang.betul tak??
azam lin tahun ni nak belajar dngn lebih fokus lagi supaya lin dapat keputusan yg cemerlang dlm ppriksaan dan dapat menggembirakan hati mak ayah lin.lagi pom lin ni sebagai pelajar target kena la belajar dngn lebih bersungguh2 lagi.rase cepat mase berlalu sbb lin rase baru jenk daftar ting 1 dua thn lepas.cepat sungguh mase berlalu.lin pulak semalam dah potong rambut.
so sekarang ni rambut lin dah pendek sbb mak lin cakap senang kalu rambut pendek nk pakai tudung pom x basah.memang rase selesa sikit lepas dah keno potong rambut ni.haha
tadi pom baru lepas mendaftar sebagai pelajar ting 3 sesi 2012.fuhh penat tp seronok sbb rase lame
x jumpa kawan2 seperjuangan yelah mana x nya cuti asyik dup rumah je.dup sedekah air liur basi depan cermin.hehe

Ok stop sini dulu la ye.................SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU SESI 2012 SEMUA.



Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Bertukar!!!

 
 
Haa tgk title blog yg lin update today.ni bukan bertukar yang macam citer power rangers ke ape ye.hehe:DD
Cume lin nk citer yg Lin dah tukar tajuk page blog lin ni drpd emolovepinkyblack kpd emo loveiy.
Entah kenape tiba2 rase nk tukar...
dulu lin buat name blog lin yg emolovepinkyblack tu sbb berdasarkan faktor keadaan blog lin sendiri.
emo menunjukkan warna background blog lin iaitu putih hitam.love tu sbb bg blog lin berbentuk love
pinky tu sbb lin match kan blog lin dngn warna pink-pink gitu lorhh.haha.
black pulak lin saje2 je taruk sbb lin minat bila warna pink n black dpadankan.nampak jiwang2 gitu.
kalu korang perasan name blog lin ala-ala jiwang gitu kan.hmm mmg pom sbb lin rase kalu nk tulis 
anything yg ingin dpostkan kena la dlm keadaan jiwang2.haha.x mau la tulis post dlm keadaan yg 
serabut mabut tp blog lin nmpk serabut kan??dngn love sana love sini.mmg tema blog penuh dgn love la.
haha saje je lin nk torture sape2 yg blogwalking ke blog lin biar diaorang serik nk datang.haaa ambik kau padan muka :p. sambil2 tu dngr lagu yg lin masukkan ni lg la jiwang kan :) tp lagu ni bukanlah 
menunjukkan yg lin telah putus cinta ok.lin saje je nk bagi korang touching sikit.

OK la boys and girls Lin berhenti kat sini dulu okeyp.
sebelum tu terima la kiss ikhlas ni drpd lin kpd korang kerana sudi baca post lin ni yg satu
muaaaaahhhhhhhhhhhh !!!!!!

haaa kan dah dapat tu <3

sorry lin bukan nak menggedik ok.jgn salah

sangka cuma nak bagi tanda penghargaan je 

kat korang :D




Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016