Pengarang Jantung Hatiku

New Year Coming(2012)

 
 
2012.cakap pasal 2012 mesti korang ade azam tersendiri yelah sbb dah masuk tahun baru.tahun ni jgk lin
akan pergi ke medan perang.haha.x de la sebenarnya maksud lin,lin akan masuk dewan peperiksaan tahun ni.
 nk ambik peperiksaan PMR.salah satu peperiksaan yang paling penting dalam hidup semua orang.betul tak??
azam lin tahun ni nak belajar dngn lebih fokus lagi supaya lin dapat keputusan yg cemerlang dlm ppriksaan dan dapat menggembirakan hati mak ayah lin.lagi pom lin ni sebagai pelajar target kena la belajar dngn lebih bersungguh2 lagi.rase cepat mase berlalu sbb lin rase baru jenk daftar ting 1 dua thn lepas.cepat sungguh mase berlalu.lin pulak semalam dah potong rambut.
so sekarang ni rambut lin dah pendek sbb mak lin cakap senang kalu rambut pendek nk pakai tudung pom x basah.memang rase selesa sikit lepas dah keno potong rambut ni.haha
tadi pom baru lepas mendaftar sebagai pelajar ting 3 sesi 2012.fuhh penat tp seronok sbb rase lame
x jumpa kawan2 seperjuangan yelah mana x nya cuti asyik dup rumah je.dup sedekah air liur basi depan cermin.hehe

Ok stop sini dulu la ye.................SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU SESI 2012 SEMUA.



Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Bertukar!!!

 
 
Haa tgk title blog yg lin update today.ni bukan bertukar yang macam citer power rangers ke ape ye.hehe:DD
Cume lin nk citer yg Lin dah tukar tajuk page blog lin ni drpd emolovepinkyblack kpd emo loveiy.
Entah kenape tiba2 rase nk tukar...
dulu lin buat name blog lin yg emolovepinkyblack tu sbb berdasarkan faktor keadaan blog lin sendiri.
emo menunjukkan warna background blog lin iaitu putih hitam.love tu sbb bg blog lin berbentuk love
pinky tu sbb lin match kan blog lin dngn warna pink-pink gitu lorhh.haha.
black pulak lin saje2 je taruk sbb lin minat bila warna pink n black dpadankan.nampak jiwang2 gitu.
kalu korang perasan name blog lin ala-ala jiwang gitu kan.hmm mmg pom sbb lin rase kalu nk tulis 
anything yg ingin dpostkan kena la dlm keadaan jiwang2.haha.x mau la tulis post dlm keadaan yg 
serabut mabut tp blog lin nmpk serabut kan??dngn love sana love sini.mmg tema blog penuh dgn love la.
haha saje je lin nk torture sape2 yg blogwalking ke blog lin biar diaorang serik nk datang.haaa ambik kau padan muka :p. sambil2 tu dngr lagu yg lin masukkan ni lg la jiwang kan :) tp lagu ni bukanlah 
menunjukkan yg lin telah putus cinta ok.lin saje je nk bagi korang touching sikit.

OK la boys and girls Lin berhenti kat sini dulu okeyp.
sebelum tu terima la kiss ikhlas ni drpd lin kpd korang kerana sudi baca post lin ni yg satu
muaaaaahhhhhhhhhhhh !!!!!!

haaa kan dah dapat tu <3

sorry lin bukan nak menggedik ok.jgn salah

sangka cuma nak bagi tanda penghargaan je 

kat korang :D




Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Kesepian pd cuti sekolah 2011.........



School holiday thn ni x de rancangan ke mana2 pun.just stayed at home.ohhh sunguh boring.mana x nye just asyik dup mengadap buku 24 jam sape yang x cuak kalu dah hari2 tgk kan.ye la lgpun ayah lin x dapat cuti :'(
hmm lgpum lin nak la pergi cuti2 jgk ye la thn dpn dah nk PMR so ape salahnya nk lepas gian pergi bercuti.haha.Tp for surely lin x kan lupa buat kerja yg berlambak cikgu bg for this school holiday.heii malas sungguh nk buat.Skarang ni lin tngh usaha buat nota.huhu lg la malas.buat pum bkn masuk dale kepala 100%.just 1% je kut.hehe nampak sngt x ikhlas buat nota kan??haha mmg pum.sekadar sediakan sebelum hujan lebat.senang kalu cikgu tnya da siap nota semua???konfim lin mula2 yg angkat.haha( perasan sorang kejap ).Ape2 pom sbenarnya niat yg ikhlas tu ade la jgk.hehe :) .
Btw lin mungkin rarely kut on9 fb or update blog lin yg x seberapa ni thn dpn sbb im going to sit for PMR examination 2012.alamak lin rasa nervous sngt tp however lin berjanji ngan diri lin akan buat yg terbaik punya.sesiapa yg baca post ni tolong la jgk doakan lin ok!!walaupun PMR lambat lg.hehe

OK la stakat ni la dulu lin berhenti.terima kasih kerana membaca :D

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Demam Bolasepak Sukan Sea Games Masih Terasa

                                                                                             
  Demam Bolasepak Sukan Sea Games Masih Terasa.Lin rasa bangga menjadi salah seorang rakyat MALAYSIA.IM SO PROUD WITH OUR 
PASUKAN BOLASEPAK MALAYSIA HARIMAU MALAYA.AUUMM.hehe.
ok cukup la.now lin nak citer pasal bola semalam.haiyo lin tengok pasukan INDONESIA main memang
kecut perut betul.mane x nye tengok diorang main bola macam nak makan je bola tu.GANAS!!! HAHA...
masa INDONESIA menjaringkan yg pertama mmg lin x kecewa sbb lin tahu masa masih panjang lg.
lin tahu pemain HARIMAU MALAYA boleh bangkit menjaringkan gol persamaan 1-1.and then bila pemain
MALAYSIA plk menjaringkan gol lin mmg happy gegiler arr.jgn korang x taw 
lin siap berdoa lg lps solat isyak supaya pasukan MALAYSIA menang.tp lin forgot masa tu pom masa perlawanan masih panjang lg sbb ape2 boleh jadi tol x???
And then tunggu punya tunggu punya tunggu.mane???? x gol2 pom dah la mata dah mula ngantuk time tu.
habis mase pertama dan kedua perlawanan keputusan seri dngn jaringan 1-1.diberikan plk masa tambahan
selama 30 minit.and then ape jd??? jeng3.INDONESIA menjaringkan golll owh no!!!!! mase tu mmg frust
and sedih giler lin.mane x nye harapan lin lebur.yelah penyokong fanatik la katakan.tp lin happy balik sbb jaringan tu offside.haha.masih ade harapan lg..chill beb!!! kemudian tunggu lg... MALAYSIA plk yg menjaringkan gol.yahoo lin happy giler siap nk buat lompat katak lg tp tergendala sebab jaringan tu pom offside.lin ape lagi memang geram gile.mane x nye asal gol je offside......habis mase tambahan diberi pula penentuan penalti.
At last MALAYSIA menang dngn sepakan penalti 4-3 dngn INDONESIA sekali gus menumbangkan
keegoan rakyat INDONESIA.haha.lin pom ape lg terlompat2 macam si katak la.nasib baik kali ni x tergendala lg.hehe :D .
Rakyat MALAYSIA mmg patut memberi penghargaan kpd penyelamat maruah kita iaitu 
Khairul Fahmi Che Mat dan Baddrol Bakhtiar sbb kerana mereka kita menang.tu la indon suka sngt kutuk 
orang.kan dah dberi balasan.ingat DIA maha ADIL!!! bersyukur lin sbb doa lin dmakbulkan.
ALHAMDULILLAH.......... :D

That all!! korang jenuh nak baca??? ade lin kesah.x baca pom lin lg x kesah.
For your INFORMATION lin lg jenuh nak tulis.haha.
APE SEBAB KAMI RAKYAT MALAYSIA DIKUTUK BERMACAM2 RUPA D MANA2
LAMAN SESAWANG.SESUNGGUHNYA AKU SANGAT SAKIT HATI!!! 
MALAYSIAN!!COME ON REPORT FANPAGE NI DI FB
 1. https://www.facebook.com/pages/KAMI-ANTI-MALAYSIA/130163316113
2. https://www.facebook.com/pages/ANTI-MALAYSIA-MALINGSIA/163468427488
3. https://www.facebook.com/pages/Anti-Malaysia/123090333442
4. https://www.facebook.com/pages/SAY-NO-TO-MALAYSIA/90027346024
5. https://www.facebook.com/pages/SUPPORTER-INDONESIA-ANTI-MALAYSIA/181038678631600
DON'T FORGET JANGAN BIAR MARUAH KITA DIHINA!!!

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

The Best Ever Farewell Party



Today lin nak citer pasal farewell party akhir tahun yg diadakan di kantin sekolah lin yg dianjurkan oleh orang
kuat yg memegang jawatan dalam kelas lin.Memang best giler makan.Kenyang betul.And then lepas makan 
terus je lin dan kawan2 lin yg lain bergambar.Yelah farewell party akhir tahun la katakan.mesti nak kena
bergambar bersama2 sebagai kenangan.Memang Lin happy sesangat bergambar beramai2 yela bila lagi kan
nak bergambar beramai2 sbb dah hari last bersekolah.Alhamdulillah masing2 berpuas hati dengan keputusan peperiksaan.Keputusan peperiksaan  Lin pom x mengecewakan sangat.Lin memang puas hati.haha yela mane x  nya pecah rekod la katakan x ade langsung result dpt C.just ade A dan B je(5A 3B).hehe.harap tahun depan lin akan dapat buat yang terbaik lagi sbb tahun depan nak ambik PMR plk.INSYAALLAH..........

Antara gambar yg sempat diambil>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>




Mohon maaf drpd Lin sbb tiga gmbr ni jee yg Lin boleh upload.yg lain tu kira privacy la ekk.
kk Lin berhenti kat sini dulu.Assalamualaikum.....................

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

6.11.2011(Hari Raya AidilAdha)


Hai semua!! ni lin nak citer pasal raya semalam.sorry ler lin x sempat nk update blog lin semalam.so pagi ni baru la lin sempat mengupdate.lin x pergi mane2 pom just stayed at home je.hari raya semalam rasa macam x raye pom.mane x nye bngn pagi mandi bkk fb and berblog skejap and then trus pakai bj raye lepas tu tdo semula :D.teruk x???haha mmg teruk kan.pagi tu plk my mom sediakan nasi lemak.sedap lorh.kalu x pekena nasi lemak my mom mmg x sah kalu tiap kali sambut hari raye.ni ade lin upload gambar nasi lemaknye.



Perghh mmg sedap la nasi lemak my mom ni.mlm plk lagi best.punya la berbuih mulut lin suruh my mom
belanja pizza.Akhirnye my mom belanja jgk pizza baru.ape name pizza arr kalu x silap ulitimate cheesy 7.
my bro order skali ngan ayam madu.huh mmg kenyang giler.dah tu pizza tu masin plk tu.my mom bedal skerat
je. dye kate masin sngt x bleh mkn bnyk2 nanti dpt darah tinggi.haa ni gambarnye.siap ngan kotak2 skali lin ambik.hehe.peace!!!

                             nyummy!!! new pizza

 x dang nk bkk lagi trus ambik gmbr plasik ni.haha.nyummy ayam madu.gmbr ayam madu x sempat nk ambik
bkk tu trus bedal x ingat dunia :)

 kotak ni cantik sngt tu pasal ambik jgk.haha.x pe la wat kenang-kenangan.hikhik :D Yg penting halal logo


That all!! thank for reading.x reading pown lin x kesah sbb x menarik sngt pom citer raye lin ni.huhu.



Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Hello there

Ni blog baru lin tp lin sbenarnya buat blog ni tidak berlandaskan ape2 motif pom.cume saje2 je.blog lin ni kalo x silap di created pertengahan bln lepas lagi.kalo korang nak follow,follow lah mmg dialukan.insyaallah nanti lin follow balik.don't worry.tp sorry ler blog ni x cantik pom.maklum ler org baru nk blajar buat blog.lin created suke2 saje.
Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016