Pengarang Jantung Hatiku

Macam Mana Result PMR.OK ke??


rase lame plk x update blog yg x sberapa nim.hehe.mungkin ramai yg trtanya2 lin dpt brape result utk PMR lin hari tu bila bce post ni kan.sori bkn x nak ckap lin bleh brape cume lin bleh ckap result tu cemerlang la jgk.hehe.

ramai jgk kawan2 yg tnye x mintak mane2 sekolah kawalan/kluster atau sekolah asrama penuh ke??bg lin,lin memang dah tetap ngan keputusan lin.lin akan stay up je kat sekolah sedia kala lin tu.lin mmng dah tetap dgn keputusan lin utk menjadi seorang plajar yg setia pada yg satu.tp ade jgk yg tnye x nyesal ke??bg lin In Syaa ALLAH tiada penyesalan langsung dalam diri lin.mungkin inilah yg dinamakan takdir...

lin redha je kalau kawan2 lin nk ke sekolah lain.sbb siapa la lin ni nk menghalang kebahagian org lain kan.huhu.lin hanya mampu berdoa utk kawan2 lin agar kejayaan sentiasa menjadi milik kita x kira dmana jua kita brade skali pun.

k la have to stop right now.
ALHAMDULILLAH SYUKUR KE HADRAT ILAHI KERANA DENGAN LIMPAH DAN 
KURNIA-NYA..
 

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

Debaran Result PMR Kian Terasa!!!


lame jgk rasenya lin menyepi drpd bidang berbelog nim.ok lin sbenarnya bukan ape cuma pergi rehat2 minda.maklum lah cuti2 cam gini bleh disi dngn hang out bersama rakan2 yg tersayang especially pljr  form 3 mcm lin ni.hai ye lah sbb mane tau thun dpn dah x bley jumpa da kawan2 medan seperjuangan kita.masing2 pergi ke sekolah pilihan masing2.seperti pepatah setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan.ye dop??hahaha :D
 
anyway lin doakan semoga kejayaan milik kita bersama untuk rakan2 seperjuangan lin.semoga kita sama2 mendapat keputusan yg cemerlang dalam Peperiksaan PMR nanti.tp talk about PMR,ramai yg masih konfius tntng bila tarikh keputusan akan keluar.aduu lin bila sebut atau fikir pasal PMR ni konfem rse something dalam hati ni.korang tau2 jela kan.haaa.tp nk buat ape lg kan lin hnya mampu berdoa dan bertawakkal je. 

kalau dtnya brapa target lin mestilah 8A.x lbih x kurang sbb lin ni sekolah kat sekolah harian biase je sbb mase UPSR dulu walaupun got 5A tp x kemana pun.lin ade jgk buat permohonan ke sekolah kawalan tp x bleh.kegagalan permohonan pertama tu memang lin dah tau mungkin ini da suratan takdir yg semua kawan2 lin pergi meninggal lin dsitu terkebil2 tanpa sorang pun lin kenal.itulah nightmare lin masa form 1.lin bleh kate lin reda je...lin sure kalu tnya bekas2 calon PMR yg lain pun mestilah diorang pun nak straight As kan2??

so bila naik form 4 thun dpn lin ambil keputusan untuk kekal je sekolah kat situ walaupun pun lin dpt keputusan yg cemerlang dlm PMR lin.sbb lin ni seorang yg setia pada yg satu tau.(ceh!!terlebih perasaan suda.haha)memang dri awal msuk form 3 lg lin xde niat nak move ke sekolah lain.mungkin lin da sebati sekolah kat situ.oleh kerana itulah lin telah blaja untuk menerima takdir jika kawan2 lin yg lain akan pergi meninggalkan lin sorang2 kat sekolah situ.muaaaa......i will be alone again after kejadian first time nk msuk form 1.lin tertnya akan ke kejadian seperti itu akan berulang lg skali bg diri lin ni :'(

ok rasenya inilah post yg paling panjang lin pernah tulis.kalu bleh lin nk trus menulis lg tp apakan daya terlalu bnyak benda yg lin nk kongsikan tkut nanti korang boring plk.hehe.ye la dgr crita nenek tua ni kan.pot pet pot pet.haha.have to stop here.lin doakan semua pljr2 form 3 yg lain x kira dimana mereka berada semoga kejayaan milik kita bersama.Amin.


Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016