Pengarang Jantung Hatiku

Macam Mana Result PMR.OK ke??


rase lame plk x update blog yg x sberapa nim.hehe.mungkin ramai yg trtanya2 lin dpt brape result utk PMR lin hari tu bila bce post ni kan.sori bkn x nak ckap lin bleh brape cume lin bleh ckap result tu cemerlang la jgk.hehe.

ramai jgk kawan2 yg tnye x mintak mane2 sekolah kawalan/kluster atau sekolah asrama penuh ke??bg lin,lin memang dah tetap ngan keputusan lin.lin akan stay up je kat sekolah sedia kala lin tu.lin mmng dah tetap dgn keputusan lin utk menjadi seorang plajar yg setia pada yg satu.tp ade jgk yg tnye x nyesal ke??bg lin In Syaa ALLAH tiada penyesalan langsung dalam diri lin.mungkin inilah yg dinamakan takdir...

lin redha je kalau kawan2 lin nk ke sekolah lain.sbb siapa la lin ni nk menghalang kebahagian org lain kan.huhu.lin hanya mampu berdoa utk kawan2 lin agar kejayaan sentiasa menjadi milik kita x kira dmana jua kita brade skali pun.

k la have to stop right now.
ALHAMDULILLAH SYUKUR KE HADRAT ILAHI KERANA DENGAN LIMPAH DAN 
KURNIA-NYA..
 

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016