Pengarang Jantung Hatiku

The Best Ever Farewell Party



Today lin nak citer pasal farewell party akhir tahun yg diadakan di kantin sekolah lin yg dianjurkan oleh orang
kuat yg memegang jawatan dalam kelas lin.Memang best giler makan.Kenyang betul.And then lepas makan 
terus je lin dan kawan2 lin yg lain bergambar.Yelah farewell party akhir tahun la katakan.mesti nak kena
bergambar bersama2 sebagai kenangan.Memang Lin happy sesangat bergambar beramai2 yela bila lagi kan
nak bergambar beramai2 sbb dah hari last bersekolah.Alhamdulillah masing2 berpuas hati dengan keputusan peperiksaan.Keputusan peperiksaan  Lin pom x mengecewakan sangat.Lin memang puas hati.haha yela mane x  nya pecah rekod la katakan x ade langsung result dpt C.just ade A dan B je(5A 3B).hehe.harap tahun depan lin akan dapat buat yang terbaik lagi sbb tahun depan nak ambik PMR plk.INSYAALLAH..........

Antara gambar yg sempat diambil>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>




Mohon maaf drpd Lin sbb tiga gmbr ni jee yg Lin boleh upload.yg lain tu kira privacy la ekk.
kk Lin berhenti kat sini dulu.Assalamualaikum.....................

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016