Pengarang Jantung Hatiku

Kesepian pd cuti sekolah 2011.........



School holiday thn ni x de rancangan ke mana2 pun.just stayed at home.ohhh sunguh boring.mana x nye just asyik dup mengadap buku 24 jam sape yang x cuak kalu dah hari2 tgk kan.ye la lgpun ayah lin x dapat cuti :'(
hmm lgpum lin nak la pergi cuti2 jgk ye la thn dpn dah nk PMR so ape salahnya nk lepas gian pergi bercuti.haha.Tp for surely lin x kan lupa buat kerja yg berlambak cikgu bg for this school holiday.heii malas sungguh nk buat.Skarang ni lin tngh usaha buat nota.huhu lg la malas.buat pum bkn masuk dale kepala 100%.just 1% je kut.hehe nampak sngt x ikhlas buat nota kan??haha mmg pum.sekadar sediakan sebelum hujan lebat.senang kalu cikgu tnya da siap nota semua???konfim lin mula2 yg angkat.haha( perasan sorang kejap ).Ape2 pom sbenarnya niat yg ikhlas tu ade la jgk.hehe :) .
Btw lin mungkin rarely kut on9 fb or update blog lin yg x seberapa ni thn dpn sbb im going to sit for PMR examination 2012.alamak lin rasa nervous sngt tp however lin berjanji ngan diri lin akan buat yg terbaik punya.sesiapa yg baca post ni tolong la jgk doakan lin ok!!walaupun PMR lambat lg.hehe

OK la stakat ni la dulu lin berhenti.terima kasih kerana membaca :D

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016