Pengarang Jantung Hatiku

Bertukar!!!

 
 
Haa tgk title blog yg lin update today.ni bukan bertukar yang macam citer power rangers ke ape ye.hehe:DD
Cume lin nk citer yg Lin dah tukar tajuk page blog lin ni drpd emolovepinkyblack kpd emo loveiy.
Entah kenape tiba2 rase nk tukar...
dulu lin buat name blog lin yg emolovepinkyblack tu sbb berdasarkan faktor keadaan blog lin sendiri.
emo menunjukkan warna background blog lin iaitu putih hitam.love tu sbb bg blog lin berbentuk love
pinky tu sbb lin match kan blog lin dngn warna pink-pink gitu lorhh.haha.
black pulak lin saje2 je taruk sbb lin minat bila warna pink n black dpadankan.nampak jiwang2 gitu.
kalu korang perasan name blog lin ala-ala jiwang gitu kan.hmm mmg pom sbb lin rase kalu nk tulis 
anything yg ingin dpostkan kena la dlm keadaan jiwang2.haha.x mau la tulis post dlm keadaan yg 
serabut mabut tp blog lin nmpk serabut kan??dngn love sana love sini.mmg tema blog penuh dgn love la.
haha saje je lin nk torture sape2 yg blogwalking ke blog lin biar diaorang serik nk datang.haaa ambik kau padan muka :p. sambil2 tu dngr lagu yg lin masukkan ni lg la jiwang kan :) tp lagu ni bukanlah 
menunjukkan yg lin telah putus cinta ok.lin saje je nk bagi korang touching sikit.

OK la boys and girls Lin berhenti kat sini dulu okeyp.
sebelum tu terima la kiss ikhlas ni drpd lin kpd korang kerana sudi baca post lin ni yg satu
muaaaaahhhhhhhhhhhh !!!!!!

haaa kan dah dapat tu <3

sorry lin bukan nak menggedik ok.jgn salah

sangka cuma nak bagi tanda penghargaan je 

kat korang :D




Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016