Pengarang Jantung Hatiku

Lembu Pun Tau Sedih

ok lin igt nk tlis post ni semalam tp xde mood sgt sbb mood raye masih berbaki.hehe.hari ni alhamdulillah punya la lama dup seru mood lin ni akhirnya dtang jgk syang nih.*alahai xkan nak seru hari2 mood oii*.today lin nk citer psal lembu skit ni.haa??lembu?? cam boring je bunyinye.apepun kalu korang rse title ni bunyi mcam boring baik xsah bce muahaha.kalu bce title tu rse mcam plik je.lembu pom tau sdih??yes ade org kate lembu pom tau ajal dorang dah nk smpai.kalu tgk btul2 kat muka lembu mcam dia tgah nangis.TT_TT.rse sdih dan kesian pom ade.rse mcam xnak korban plk lembu tu.sdih sgt2.jdi lin x smpai hati nk ambik gmbr lembu tu sbb lembu tu bkan stakat bsar tp sihat terlajak2  lah.tp tgk sekeliling rmai yg amik gmbr lembu tu.alahai tau la gajet korang tu mhal.nnti lin curi kan bru tau.haha just kiddim.

Anyways hri ni mak lin buat gulai daging dmakan dgn roti.pergh!!! sdap tuu...ptg tu mak lin buat daging goreng berempah*haa korang jaga air liur tu jgn smpai meleleh plk.haha*.adu lin mkan smpai x ingt dunia langsung dah.sdap bebenor.maklum la air tgn mak sape yg x sdap kan??by the way lin xnak la upload gmbar makanan tu.*nanti air liur korang meleleh btul2.jd haru biru plk.*

ok.lin stop sini dlu erk.xnak membebel pnjng2 psal makanan nanti air liur korang x henti2 meleleh.sapa mau jwab.haa?? jawab2..

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

4 comments:

  1. Blog kamu comel. jemput dtg blog kami. pelajar UTeM. and please support us at www.itxgeneration.blogspot.com

    jemput dtg ke blog akak juga
    www.raddiusred.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah follow.don't worry be happy :D

      Delete
  2. datang sini dan follow.hihi. thanks ye follow blog sy, singgah la selalu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amanina

      no problem :) bkan susah pom just tekan button follow jer.

      Delete

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016