Pengarang Jantung Hatiku

GOODBYE PMR

SELAMAT KEMBALI KEPADA DIRI LIN SENDIRI YANG TELAH SEKIAN LAMA MENYEPI TANPA SEBARANG POST.lame btul lin x update lin punye blog nim.dah berbulan2 lamanye.maklum lah bru lps habis peperangan di medan perang dua minggu lps.haa??peperangan ape tu??sbnarnye peperangan menentang musuh kertas2 PMR 2012.fuuhh....lin bleh ckap peperiksaan PMR thun ni susah skit la tp rsenye xla susah bnyak sngt.haha.anyways alhamdulillah dah rse lega PMR da hbis.bleh la berblog sepuas2nye.hehe
BY THE WAY  lin ade terjumpa satu blog nim yg bleh kira amat berguna jgk la kut untuk bekas2 calon PMR 2012 untuk memeriksa krts soalan peperiksaan diaorang.mungkin ade yg dah thu kut. 
korang bleh la pergi ke blog ni
>>> http://meanshiney.blogspot.com/ <<<
haa....macam mana brapa jwapan yg korang btul??agak2 bleh skor 8 atau 9 A tak??insyaALLAH
lin doakan untuk korang semua semoga kita sama2 mendpt keputusan yg cemerlang...ok la
lin brhenti di sini dulu.xde idea nk karang pnjng2 kang ade yg boring dan mengantuk plk pasni hai maklum
skarang da pkul 1.45 pg.huhu still x dpt nak tdo.nite all.sweet dream.....

                                                                                                                  

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016