Pengarang Jantung Hatiku

Happy Holiday

 
 
heihei guys!!lame tul lin x update lin punya new post.lin nk ucapkn happy school holiday kpd semua students2 seluruh malaysia.lin pasti tentu semua ade plan masing2 and mungkin jugak x lupa ade yg dah pergi amik klas tuisyen utk peperiksaan PMR dan SPM bg sesi yg akan datang.mungkin jugak ade yg merancang utk ambik peluang pergi bercuti bg melepaskan tekanan seperti lin yg sudah habis berperang dngn musuh ketat lin iaitu PMR.lin pom baru je balik dr percutian lawatan bersama skola ke cameron dan ipoh dan percutian bersama keluarga ke KL.anyways now lin tgh gedebor sngt bila memikirkan tntng result yg bakal keluar nnti bulan 12 ni.adoii!! mohon doa drpd kalian yg sudi mmbaca post lin ni semoga lin berjaya mendapat straight A's in my PMR.
 

Suka??Like lah.Takkan like jer comment tak nak???

0 comments:

Post a Comment

copyright © All Right Reserved by Allyn Allieyna 2010-2016